HjemSend os en mail

Om Marina Baie des Anges

Marina Baie des Anges - et skønt ferieområde

Marina Baie des Anges er tegnet af den franske arkitekt, André Minangoy, der har hentet inspiration i havets bølger, sejlbådenes storsejl og de bagvedliggende bjerge. Området består af 4 selvstændige bygninger, der er placeret i en park på 8 hektar. De 4 separate bygninger (af de lokale kaldet "Englevinger") er: Amiral, Baronnet, Commodore og Ducal (ABCD).

Vores lejlighed ligger i Baronnet. I bebyggelsen findes privat strand, offentlig strand, swimmingpool (gebyrpligtig), park med legepladser og boulebane samt et større område med forskellige butikker og restauranter.
Udover udsigten fra lejligheden over den yderst fredfyldte have, vil man have glæde af, at alle bekvemmeligheder er i gåafstand fra lejligheden - herunder restauranter, caféer og natklubber. Her findes et bredt udvalg af restauranter i alle kategorier og prisklasser, men værd at nævne er ”Le Repaire de la Flibuste”, som i 2010 opnåede 2 stjerner i Michelin guiden.

Området er døgnbemandet af sikkerhedsvagter og Marina Baie des Anges yderst velegnet til ferie med både små og store børn.


Se oversigtstegning
 

Google maps

 Vis stort kort

 
 


 

Lejsydfrankrig.dk  ·  Sundvej 27, Sundstrup  ·   DK-8832 Skals  ·  Denmark  ·  Tel. +45   21 28 45 70