HjemSend os en mail

Praktisk info

 

Fly

Lufthavnen Nice Côte d'Azur modtager fly fra en række internationale lufthavne. Fra Danmark er der gode flyforbindelser til Nice fra København, Ålborg og Billund. Flyvetid fra København er ca 2½ time.

Der er gode transportmuligheder fra lufthavnen til lejliogheden – enten med bus (direkte med linie 200 hver time til blot 1 pr person), tog via Nice hovedbanegård eller med taxa.

Endelig er det naturligvis muligt at leje bil i lufthavnen. Følg kystvejen mod Antibes, fra lufthavnen igennem St. Laurent du Var og Cagnes sur Mer direkte til Marina Baie des Anges - afstanden er 10 km. Følg skiltene efter 'Antibes par bord de Mer'.

Tog

Der er gode togforbindelser via Hamburg og Paris, hvorfra der er daglige afgange til Nice. Herudover er der daglige afgange med biltog fra Hamburg til Basel, og ugentligt helt til Frejus.

Bil

Den hurtigste vej igennem Europa er via A7 motorvejen hele vejen igennem Tyskland til Lindau ved Bodensøen.

Herfra køres via Bregenz i Østrig ind i Schweiz, hvor der fortsættes ad motorvejen mod Lugano, igennem St. Bernadino tunnellen og videre mod Milano.

Derfra videre mod Genova og Ventimiglia og ind i Frankrig. Drej fra motorvejen ved Villeneuve Loubet og følg D6098 til Marina Baie Des Anges (kør efter Antibes par bord de Mer).

Afstande

  • Villeneuve-Loubet banegård: 400 m

  • Nice lufthavn: 7,2 km

  • Motorvej: 1 km

  • Strand og pool: 200 m

  • Indkøb og restauranter: 200 m

  • Turistbureau: 800m

  • Antibes 5km, Monaco 40 km, Nice 10 km og Cannes 15 km.

Indkøb

Når du ankommer til lejligheden er der masser af muligheder for at indkøbe nødvendige varer i områdets butikker, der bl.a. omfatter en stor købmandsbutik, Tabac, skobutikker og et apotek.

Herudover en række ejendomsmæglere, skibshandlere og en frisørsalon.

Ved større indkøb er der kun ca. 800 meter til Géant supermarked, som er et af de største supermarkeder på Côte d’Azur.

Klima

Côte d’Azur har et subtropisk klima med et stort antal solskinstimer, statistisk er der ca. 320 solskinsdage om året. De lavtliggende dele af regionen har typisk Middelhavsklima med milde vintre (gns. 13°C i januar) og varme somre (gns. 27°C i juli).

Andet

I havnen er der møntvaskeri, som holder åbent hver dag.

 

 


 

Lejsydfrankrig.dk  ·  Sundvej 27, Sundstrup  ·   DK-8832 Skals  ·  Denmark  ·  Tel. +45   21 28 45 70